Kuřecí vývar s masem, mrkví a jarní cibulkou

1. 6. 2022 Od Lucie Tlučhořová
Podpořte recept jeho sdílením:

Kuřecí vývar s masem, mrkví a jarní cibulkou

Recipe by Lucie Tlučhořová
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes

Ingredience

  • Půl kuřete

  • Sůl

  • Pepř celý

  • Nové koření

  • Bobkový list

  • 1 větší mrkev

  • Jarní cibulka

  • Petrželka

Postup

  • Do tlakového hrnce dáme omyté kuře, sůl, ostatní koření a zalijeme studenou vodou. Dáme vařit asi na 1,5-2 hodiny.
  • Mezitím si nakrájíme mrkev a orestujeme na másle, zalijeme hotovým vývarem, přidáme obrané maso, nudle, nakrájenou jarní cibulku a petrželku. Případně dochutíme solí a čerstvým pepřem.