Holandské řízky

23. 4. 2022 Od it_spravce
Podpořte recept jeho sdílením:

Holanďáky – Holandské řízky

Recipe by Tichá
Počet porcí

4

porce
Doba přípravy

40

minutes
Doba vaření / pečení

30

minutes

Holandské řízky s bramborovou kaší.

Ingredience

  • mleté maso

  • sůl

  • pepř

  • strouhaná gouda na hrubo

  • kelímek smetany

  • vejce

  • lžíce přepuštěného másla (nemusí být)

Postup

  • Směs promíchat a nechat přes noc odležet v lednici,
    obalít v trojobalu a usmažit.
  • Postup v multifunkčním hrnci s horkovzdušnou helmicí:
  • Na řízky dejte trochu přepuštěného másla, nastavit 180 stupňů na 15 minut.
  • Pak zvednout teplotu na 200 stupňů na dalších 10 minut.
    Během pečení dvakrát potřít přepuštěným máslem.

Příběh

  • Podávejte s bramborovou kaší.